Hej och varmt välkommen hit, till din specialist säker, effektiv och specifik behandling, med 25 års erfarenhet i branschen!

Ständigt strävande efter kompetenshöjande fortbildningar.

Här behandlas de flesta störningar i rörelseapparaten, allt ifrån fotledsstukning till yrsel, nackspärr, ryggskott, ischias och whiplash för att nämna några vanliga sökorsaker.

Jag jobbar med  extremiteter / idrottsskador med hjälp av Sports Chiropractic  ( se FICS och Council on Extremity Adjusting) som komplement till Gonsteadmetoden som jag, behandlar enligt sedan 1998.

Vi erbjuder även laserbehandling ( Low lever laser therapy) som är ett mkt effektivt komplement  mot inflammation, svullnad och till viss del smärta och som är avdragsgillt och går under Friskvård. Även Tejpning används när så är lämpligt. Tips angående träning är något som alltid tas upp på ett nybesök.

Bisse Eliæson är legitimerad Kiropraktor och är såklart Ansvars- och patientförsäkrad och medlem i både LKR– Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation. https://lkr.se/  samt FICS– International Federation of Sports Chiropractic. https://fics.sport

 

 

Eliæsons Kiropraktik
Efraim Dahlins väg 13
12864 Sköndal
Sverige