KIROPRAKTOR I GÖTEBORG
Vi samtliga är legitimerade och brinner för att ge dig ett friskare liv.
Sedan 1992 har vi arbetat med att underlätta patienternas smärta. Under ditt första besök ber vi dig berätta om smärtan. Efter en grundlig undersökning förklarar vi den bakomliggande orsaken och bästa behandlingsmetod. I första hand behandlar vi ryggskott, nackspärr, tennisarmbåge, idrottsskador med fler symtom.

Ryggakuten sätter höga mål för verksamheten. Självklart ger vi korrekt medicinsk bedömning av dina besvär och försöker alltid erbjuda tider med kort varsel. Hos oss bemöts du med respekt oavsett ålder, kön eller etnisk tillhörighet. Behöver du ytterligare vård ger vi läkarremiss. Vi kombinerar prisvärda behandlingar med välutbildad personal och modern teknik. Vårt främsta mål är kort och gott att hjälpa dig med besvären du söker hjälp för.

Det är inte lätt att välja naprapat kiropraktor när man aldrig varit hos någon. Skillnaden hos oss är inte så stor när det gäller hur en behandling ser ut. Vi behandlar både akuta ryggbesvär och ryggsmärta du haft en tid.

Söker du kiropraktor i Göteborg har du hittat rätt. Kontakta oss för tidsbokning och ytterligare information, även vid akuta problem. Varmt välkommen till oss på Ryggakuten!

Ryggakuten Göteborg – Sisjön
Datavägen 14b
436 32 Göteborg
Sverige