Jag har alltid varit intresserad av människokroppen och dess fantastiska förmågor. Förmågor som påverkas av kost, stress, sömn, arbete, motion och allt annat som ingår i livet. 1978 skadade jag ryggen i samband med en olycka och blev hjälpt och återställd i ryggen av en kiropraktor.
Att återfå min livskvalitet och bli besvärsfri betydde mycket och jag insåg att jag skulle kunna hjälpa och göra skillnad för andra.
Efter fyra års studier på Anglo European College of Chiropratic i Bournemouth tog jag examen 1986. Samma år började jag arbeta som kiropraktor i Karlstad vilket gett mig närapå 35 års erfarenhet inom kiropraktik. Hur kiropraktiken påverkar nervsystemet fascinerar mig. Det har gjort att jag även har 400 timmars vidareutbildning inom neurologi. Ryggen är tätt kopplad till nervsystemet som styr och reglerar kroppens funktioner.
En bra funktion i ryggen ger också möjlighet till bästa funktion av nervsystemet, vilket ger kroppen optimal förmåga att läka naturligt.
Det är viktigt att se helheten hos människan och hur man själv kan påverka sin egen hälsa.
Mitt motto är ”var delaktig”. Med det menar jag att du förtjänar ditt bästa liv där du kan delta i alla moment. Varje dag.

Kiropraktor Gunnar Runberg
Infanterigatan 35D
653 40 Karlstad
Sverige