Välkommen till GroundControl Kiropraktik & Träning och kiropraktor Anna Jonasson 

Som namnet föreslår jobbar jag med att skapa de allra bästa förutsättningarna till en funktionell kropp från grunden. Den bärande tanken är att nervsystemet besitter ett program som styr människans hållning, rörelse och gång. Denna ”motorstyrning” etableras till stor del under de första kritiska åren av livet. Genom noggrann rörelseanalys av varierande stadier av motorisk inlärning ökar förutsättningarna till att hitta grundorsaken till problemet, som ibland efter många år av kompensationer kan ligga dold.
Att tillämpa denna kunskap visar orsakssamband och möjligheten att läsa kroppen som en karta. på samma sätt kan man här igenom inte bara behandla och förebygga skador, utan även att optimera den, till synes, hälsosamma kroppen.

Då vi alla, oavsett ålder eller fysiska förutsättningar, besitter detta system, finns det ingen distinkt gränsdragning till vilka åldrar eller problem i rörelseapparaten man kan undersöka, diagnostisera, behandla och träna.
Här på GroundControl Kiropraktik & Träning strävar jag efter att skräddarsy dina behandlingsbehov och vid behov rekommendera dig vidare. Välkommen

GroundControl Kiropraktik & Träning
Katarina Bangata 70
11639 Stockholm
Sverige