En kiropraktor fokuserar på att förbättra funktionen i kroppens leder och muskler och dess relation till nervsystemet.
Vi anpassar behandling och uppföljning efter dina behov.
Syftet med behandlingen är att minska smärtan, och återupprätta normal funktion. Vid smärtor kommer kiropraktorn att behandla den nedsatta funktionen, vilket inte alltid är där smärtan sitter. Det kan alltså innebära att man förutom att behandla lederna lokalt, även stimulerar blodcirkulationen för att minska inflammationen, men också återupprättar rörligheten i exempelvis nacke, ryggrad eller skuldror.

Livsstilsfaktorer diskuteras också för att hitta lösningar som hjälper över tid. Huvudsakligen används händerna i själva behandlingen och en rad metoder och tekniker används för att återställa normal funktion i leder, muskler, bindväv och nervsystem. Finns misstanke att smärtorna orsakas av en annan sjukdom kommer du att bli hänvisad till läkare.

Vi upplever ofta kliniskt att patienter rapporterar förbättringar i många andra sekundära besvär såsom matsmältningsbesvär, mensvärk och yrsel. Det finns fortfarande en brist på forskning när det gäller att bekräfta de positiva effekter vi ser kliniskt. Välkommen

Eastwoods Kiropraktik, Sollentuna
Scoutvägen 9
19139 Sollentuna
Sverige