Kiropraktor i Linköping

Besvär från rygg eller nacke? En kiropraktor är expert på rygghälsa och kan hjälpa dig. Kiropraktorer har ryggradsrelaterade besvär som sitt primära kompetensområde. Kiropraktorn diagnosticerar, förebygger och behandlar dina besvär.
Här hittar du en legitimerad kiropraktor i Linköping, som kan hjälpa dig med problem som ont i ryggen, ryggskott, nacksmärta, nackspärr, huvudvärk, migrän samt axel- och skuldersmärtor. Våra medlemmar har kiropraktorlegitimation som är utfärdad av socialstyrelsen, akademisk examen och är självklart försäkrade.

Kiropraktorakuten i Linköping

Välkommen till kiropratorakuten i Linköping Vi har över 25 års erfarenhet att hjälpa människor i Linköping med omnejd att bli av med smärta och uppnå en bättre livskvalité. Välkommen

läs mer

Kiropraktor Michael Eklund

Söker Du en erfaren legitimerad kiropraktor i Linköping? Då behöver Du inte leta längre. Med mer än 30 år i detta yrke och med över 75.000 dokumenterade behandlingar, flera vidareutbildningar och kurser står jag väl rustad att möta alla utmaningar inom kiropraktiken....

läs mer

Kiropraktorhuset i Linköping

Kiropraktik i Linköping I våra fräscha lokaler jobbar vi med kiropraktiska behandlingar. Kiropraktorhuset ligger centralt i Linköping på Kungsgatan 26 A. Här arbetar leg. kiropraktor Erik Malmkvist, Anouk Bakker och Serhat Can. Hos oss kan du förutom förstklassig...

läs mer

Hitta en legitimerad kiropraktor nära dig!

Besvär från rygg eller nacke? Här hos LKR, Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation, hittar du legitimerade kiropraktorer när dig. Vi är experter på rygghälsa och kan hjälpa dig. Våra medlemmar har kiropraktorlegitimation som är utfärdad av socialstyrelsen, akademisk examen och är självklart försäkrade.

HITTA KIROPRAKTOR

Hur funkar kiropraktik och behandling?

En kiropraktisk behandling är en trygg behandlingsform baseras på forskning och beprövad erfarenhet. Kiropraktorn undersöker muskler och leder i ryggraden med händerna för att känna av eventuella spänningar, rörelsemönster och skador.
Behandlingarna fokuserar på att med rådgivning och evidensbaserade, främst manuella metoder förbättra kroppens funktion och minska smärta. En vanlig behandling är kiropraktisk manipulationsbehandling för att förbättra ledfunktionen i ryggraden. Behandlingen innebär en snabb och kontrollerad sträckning av en leds muskler och ledkapslar som gör att signalerna mellan led, muskler och nervsystem förbättras och smärtan minskar.

Vilka besvär behandlar en kiropraktor?
Varje patient behandlas utifrån deras individuella förutsättningar. Ryggskott, ischias, whiplashskador, smärta i axlar och nacke, domningar i armar, ben och höfter är några av de områden som kiropraktorn kan bedöma, behandla och vägleda kring.

LÄS MER OM KIROPRAKTIK