Facebook RSS

Om oss

om_ossLKR står för Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation, där alla medlemmar är legitimerade kiropraktorer med examen från ett godkänt lärosäte .


Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR) är medlem i den europeiska kiropraktorunionen, ECU, och den kiropraktiska världsfederationen WFC. WFC är medlem i Världshälsoorganisationen, WHO, och dess organ för medicinsk vetenskap.

LKR's kiropraktorer tillhör SACO-förbundet SRAT. LKR som organisation är medlem i ARoS, Alliansen för Rörelseorganens sjukdomar.

Medlemmarna i LKR har en högskoleutbildning och tillgång till ett rikt internationellt kontaktnät av vidareutbildningar och forskning. Alla medlemmar innehar självklart patientförsäkring.

LKR har en styrelse med fem personer. Dessutom arbetar ett antal kommittéer med aktuella frågor. Kansliet ligger i Stockholm med Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. som ansvarig.

LKR Stockholm har en egen organisation för i huvudsak gemensamma aktiviteter som marknadsföring etc. Mera info på deras undersida.

Även LKR-medlemmar i Göteborg och Malmö bedriver egna gemensamma marknadsföringsaktiviteter.